Algemeen
14/08/2017

US Powerball trekking voor $430 miljoen

US Powerball trekking voor $430 miljoen

US Powerball, ‘s werelds grootste loterij, biedt in de trekking van woensdag 16 augustus een jackpotprijs ter waarde van $430 miljoen, tot stand gekomen na een lange serie trekkingen zonder jackpotwinnaar. De actuele jackpot behoort tot de grootste ooit en thelotter.com, aanbieder van loterij diensten die niet-Amerikanen de mogelijkheid biedt om mee te spelen in de US Powerball trekking om de jackpot van $430 miljoen, verkoopt momenteel al ruim vijf keer zoveel loten dan normal. Lotenverkoop in Nederland is tot ongekende hoogte gestegen: alleen in de afgelopen week al kochten honderdduizenden liefhebbers voor het eerst een lot.

Normaal gesproken schenken wij enkel en alleen aandacht aan voetbalwedstrijden en het succesvol voorspellen hierop. Aangezien de Vriendenloterij hoofdsponsor van de Eredivisie is en veel voetballiefhebbers met vrienden hier wekelijks aan meedoen, konden wij eerlijk gezegd deze enorme winkans via de US Powerball niet links laten liggen. Daarom maken we voor één keer een kleine uitzondering.

Het lotenbedrijf theLotter haalde de internationale media toen een Iraakse speler in December 2015 een Amerikaanse loterij jackpot van $6,4 miljoen wist buit te maken. Na het op succesvolle wijze incasseren van zijn prijs in Oregon, vestigde theLotter een organisatie in die staat, die de aankoop van Amerikaanse loterij loten voor klanten coördineert in een veilig, gecodeerd aankoopproces  

 

Explosieve groei in aantal Nederlandse spelers voor US Powerball trekking om $430 miljoen op dinsdag 

 

Enorme toename van online lotenverkoop in Nederland via theLotter

Spelers uit alle windstreken kunnen meespelen in de Powerball. De officiële Powerball-regels zijn uitgesproken duidelijk: "u hoeft geen burger of inwoner te zijn om het spel te spelen". Bovendien slaat theLotter loten van klanten in Oregon op, waarmee het zich houdt aan de Amerikaanse 'Immoral Acts' wet, die bepaalt dat het "verboden [is] om een buitenlands loterij lot in te voeren in de Verenigde Staten". Het papieren lot wordt in de VS gekocht, een lotscan is beschikbaar online, maar papieren loten blijven in de VS. Wanneer een speler de jackpot wint, wordt deze naar de VS gevlogen om persoonlijk de prijs in ontvangst te nemen.theLotter heeft sinds 2002 al miljoenen spelers in staat gesteld om in totaal $90 miljoen aan prijzen te winnen. Eind 2015 won een Iraakse theLotter speler de jackpot van $6,4 miljoen in de Oregon Megabucks loterij. In 2016 wonnen spelers uit Canada, El Salvador en Australië Powerball miljoenenprijzen via theLotter en won een Moskoviet bijna $1,5 miljoen in de Oostenrijkse Lotto! Later deze week neemt een theLotter speler de grootste Amerikaanse loterijprijs ooit gewonnen door een niet-Amerikaan met een online gekocht lot in ontvangst. Alle opmerkelijke winnaarsverhalen zijn hier te vinden.

De beste Online Bookmakers