02/08/2024

TOTO Actie: Wed €10 en Ontvang €50 bonus bij PSV vs Feyenoord!

TOTO Actie: Wed €10 en Ontvang €50 bonus bij PSV vs Feyenoord!

Op zondag 4 augustus 2024 om 18:00 uur is het zover: de Johan Cruijff Schaal, waar PSV en Feyenoord strijden om de eerste trofee van het seizoen. Speciaal voor deze gelegenheid heeft TOTO een aantrekkelijke actie voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. In dit artikel leggen we uit hoe je kunt profiteren van deze welkomstbonus en optimaal kunt genieten van de wedstrijd.

Wat is de Johan Cruijff Schaal?

De Johan Cruijff Schaal is de traditionele openingswedstrijd van het Nederlandse voetbalseizoen, waarin de winnaar van de Eredivisie het opneemt tegen de winnaar van de KNVB Beker. Dit jaar staat de wedstrijd tussen landskampioen PSV en bekerwinnaar Feyenoord op het programma. De wedstrijd vindt plaats in het Philips Stadion in Eindhoven en belooft een spannende strijd te worden tussen twee van de grootste clubs van Nederland.

Toto €50 Bonus bij PSV - Feyenoord
Toto Actie: €50 Bonus bij €10 inzet op PSV - Feyenoord in de Johan Cruiff Schaal

TOTO Promotie: €50 Bonus bij €10 inzet op PSV - Feyenoord

TOTO biedt een speciale welkomstbonus voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Als je je aanmeldt bij TOTO en minimaal €10 stort, ontvang je €50 aan Free Bets. Deze bonus is een geweldige manier om zonder veel risico te beginnen met sportweddenschappen en extra spanning toe te voegen aan de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord.

Wed €10 en Ontvang €50 Gratis voor PSV vs Feyenoord in de Johan Cruijff Schaal!

Hoe deze bonus te claimen?

Het claimen van de TOTO welkomstbonus is eenvoudig en kan in een paar stappen worden gedaan. Hieronder leggen we uit hoe je dit kunt doen:

  1. Maak een account aan
    • Ga naar de TOTO-website en klik op de registratieknop.
    • Vul je persoonlijke gegevens in en maak een account aan.
  2. Stort minimaal €10
    • Nadat je account is aangemaakt, moet je minimaal €10 storten om de bonus te activeren.
    • De storting kan eenvoudig worden gedaan via iDEAL.
  3. Plaats een weddenschap
    • Plaats een weddenschap van minimaal €10 met een quotering van 1,50 of hoger.
    • Zodra de weddenschap is geplaatst en de uitslag is verwerkt, ontvang je €50 aan Free Bets.
  4. Gebruik je Free Bets
    • De €50 aan Free Bets worden verdeeld in vijf weddenschappen van €10.
    • Deze Free Bets zijn zeven dagen geldig en kunnen worden gebruikt op verschillende sportevenementen.

Bonusvoorwaarden en tips

Het is belangrijk om de voorwaarden van de TOTO welkomstbonus goed door te lezen. De bonus is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder en moet binnen zeven dagen worden gebruikt. Zorg ervoor dat je weddenschappen plaatst met een minimale quotering van 1,50 om de Free Bets vrij te spelen.

Tips om optimaal te profiteren van de TOTO welkomstbonus:

  • Kies strategisch: Plaats je weddenschappen op wedstrijden of teams waar je veel van weet. Dit vergroot je kans om te winnen.
  • Verdeel je Free Bets: Gebruik je vijf Free Bets van €10 op verschillende wedstrijden om je kansen te spreiden.
  • Houd de tijd in de gaten: Vergeet niet dat je zeven dagen hebt om je Free Bets te gebruiken. Plan je weddenschappen zorgvuldig.

Wie wint de Johan Cruijff Schaal volgens jou?

De Johan Cruijff Schaal belooft een spannende wedstrijd te worden tussen PSV en Feyenoord. Beide teams hebben hun sterke punten en het is moeilijk te voorspellen wie er met de trofee vandoor gaat. PSV heeft het thuisvoordeel en een sterke selectie, terwijl Feyenoord vastberaden is om hun bekerwinst te bekronen met nog een trofee.

Voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder biedt TOTO een geweldige welkomstbonus van €50 aan Free Bets bij een storting van €10. Door de eenvoudige stappen te volgen om de bonus te claimen, kun je zonder veel risico beginnen met sportweddenschappen en aankomend weekend, met de start van een nieuw voetbalseizoen, genieten van de spanning tijdens de Johan Cruijff Schaal tussen PSV Eindhoven en Feyenoord. Mis deze kans dus niet en meld je aan bij TOTO om te profiteren van deze fantastische welkomstbonus. Zet in op jouw favoriet en ontdek wie de Johan Cruijff Schaal 2024 wint! Veel succes en geniet van de wedstrijd!

De beste Online Bookmakers