23/08/2024

Claim €25 Gratis Weddenschap bij TOTO tijdens de Dutch Grand Prix 2024

Claim €25 Gratis Weddenschap bij TOTO tijdens de Dutch Grand Prix 2024

Dit raceweekend maken we bij VoetbalGokken.nl een uitstapje naar het wedden op Formule 1, waarbij onze eigen Max Verstappen natuurlijk centraal staat. Bookmaker TOTO heeft speciaal voor de Dutch Grand Prix een exclusieve promotie opgezet: nieuwe spelers die minimaal €5 inzetten op de winnaar van de race ontvangen direct een gratis weddenschap t.w.v. €25 op hun account! Wil jij dit weekend ook wedden op Formule 1 en profiteren van deze TOTO-promotie? Lees snel verder en claim deze unieke F1-actie bij TOTO!

Formule 1 weekend op Zandvoort met de Dutch Grand Prix 2024

Dit weekend staat Nederland volledig in het teken van de Formule 1, met de Dutch Grand Prix 2024 die van 23 tot en met 25 augustus plaatsvindt op het iconische Circuit Zandvoort. Max Verstappen strijdt hier voor eigen publiek om de overwinning. Het raceweekend begint op vrijdag met vrije trainingen, gevolgd door de kwalificatie op zaterdag. Het hoogtepunt is de race op zondag 25 augustus om 15:00 uur, wanneer de lichten doven en de adrenaline door het circuit giert. Speciaal voor deze Nederlandse GP-editie heeft bookmaker TOTO een actie waarbij je met een minimale inzet van €5 op Formule 1 een gratis weddenschap t.w.v. €25 kunt claimen. Deze free bets worden direct op je nieuwe spelersaccount gezet en zijn klaar om ingezet te worden!

TOTO Actie: 25 Euro Free Bet met wedden op F1 Dutch GP Zandvoort
€5 inzet is €25 gratis weddenschap scoren bij TOTO!

Hoe claim ik deze €25 gratis weddenschap bij wedden op Formule 1?

Het claimen van deze speciale TOTO-promotie voor de Dutch Grand Prix 2024 is eenvoudig:

  1. Bezoek de actiepagina: Ga hier naar de actiepagina van TOTO via de verstrekte link.
  2. Inloggen of registreren: Log in op je bestaande TOTO-account of registreer je als nieuwe speler.
  3. Lees de actievoorwaarden: Zorg dat je de actievoorwaarden goed doorneemt, zodat je precies weet hoe je de gratis weddenschap kunt ontvangen.
  4. Plaats een weddenschap: Zet minimaal €5 in op de winnaar van de Dutch Grand Prix met een quotering van 1.50 of hoger, zoals aangegeven in de voorwaarden.
  5. Claim je gratis weddenschap: Na het plaatsen van je kwalificerende weddenschap ontvang je automatisch €25 aan gratis weddenschappen op je account.
  6. Gebruik je gratis weddenschap: Zet de free bet in op een Formule 1-wedstrijd of een andere sport naar keuze, afhankelijk van de voorwaarden.

Volg deze stappen en je bent helemaal klaar om te profiteren van de TOTO-actie tijdens de Dutch Grand Prix 2024. Geniet van het spektakel op Zandvoort en speel verantwoord. Wie weet zorgt jouw weddenschap voor extra spanning terwijl Max Verstappen voor de overwinning gaat op zijn thuiscircuit. Veel succes met je weddenschappen, en moge de beste coureur winnen!

Max favoriet bij bookmakers, maar Norris blijft in de achtervolging

Max Verstappen is de duidelijke favoriet bij de bookmakers om de Grand Prix van Nederland te winnen, maar hij krijgt stevige concurrentie van Lando Norris. De odds voor Verstappen staan momenteel op 2,75, terwijl Norris dicht in de buurt komt met een quotering van 2,85. Daarachter volgen Oscar Piastri met een quotering van 6,00 en Lewis Hamilton met een uitbetaling van 9,50 keer je inzet als hij als eerste over de finish komt.

Ook voor de snelste ronde zijn Verstappen en Norris aan elkaar gewaagd. Verstappen is licht favoriet met odds van 2,75, terwijl een snelste ronde van Norris een quotering van 3,05 oplevert. Het belooft een spannende strijd te worden tussen deze twee topcoureurs!

Bonusvoorwaarden voor de TOTO Formule 1 actie

Deze Formule 1 TOTO-actie “Registreer, speel €5 op de winnaar van de GP van Zandvoort en ontvang tot €25 aan gratis weddenschappen” loopt van 21 t/m 25 augustus 2024.

  • Alleen nieuwe spelers die €5 inzetten op de winnaar (met een quotering van minimaal 1.50) komen in aanmerking.
  • Maximaal 5 gratis weddenschappen van €5 worden toegekend.
  • Gratis weddenschappen zijn één week geldig en kunnen niet gecombineerd worden met andere acties.
  • Deelnemers moeten minimaal 24 jaar oud zijn.

Win jij ook met de Dutch GP Formule 1?

Wil jij inzetten op de Dutch Grand Prix 2024? Wed dit weekend ook mee op de Dutch GP en claim je gratis weddenschappen bij TOTO. Profiteer van deze unieke F1-actie als nieuwe speler en ontvang €25 aan free bets op je account bij een minimale inzet van €5,00. Dus, klaar om te wedden? Ga vol gas naar de actiepagina van TOTO, registreer je en claim je bonus vandaag nog!

De beste Online Bookmakers